Nechápu, nechápeš

Nechápu, nechápeš

Anotace: a takový je život...

Z tvých nádherných temných očí,
spadlo cosi,
co vůbec neznám.

Není to lehká a sladká poesie,
ani svěží vánek.
Snažíce se zapomenout,
přivodí nám spánek.

To spíš Slunce se od tebe odvátilo,
a tuhle situaci přivodilo.

Neznám to,
řekni co to je.
Je to ta malá kapička slzy,
která jako by jen tak upadla?

Ne, je to něco více,
řekni, řekni,
ty má jediná životní svíce.

Oh ne, je to ta největší bolest,
kterou srdce tvé pocítilo.

Nechápu, nechápeš,
ale Ona je tu.
Ta velká smutná slza.
Autor A.N.D.Y., 24.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Adrianne Nesser
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj je to krasna basnicka..nevim, co ybch vic dodala..chapu tvoje trapeni..

04.03.2008 23:08:00 | Adrianne Nesser

Velký smutný slazy znám...umí docela bolet.BAsnička je moc hezká...

25.01.2008 08:27:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí