Děti

Děti

Anotace: ...

Malý chlapec na ulici stál,
opíral se o bílou hůl a šťastně se smál,
okolo sebe má celý život tmu,
jiný by se bál.
On tam šťastně stojí a ví, že není sám.

Jeho věrný pes u nohou sedí,
a okolo pozorně hledí.
Děti za rohem, záchvat smíchu mají,
on je nevidí, myslí se, že si jen šťastně hrají.

Smějí se jemu, že nemůže si hrát,
tak se musím sama sebe ptát:
"Proč jsou děti zlé a navzájem se zešměšňují,
když jsou děti jiné a něčím se odlišují."
Autor susuvlacek, 24.01.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Irigrein, Martyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí