Kéž by..

Kéž by..

Anotace: ...

Jen letmý pohled
a pouta
bezmocnosti
zdolán
rádoby ctností

kéž bych to mohla
nevidět..

Sténání zoufalství
a párek havranů
nad hlavou
čekajících
na duši bolavou

kéž bych to mohla
neslyšet..

Prostřený smuteční stůl
a špinavé ruce
plné puchýřů
zabalená krabice
rozbitých talířů

kéž bych to mohla..

nějak změnit..

kéž by..
Autor seed.misulka, 24.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, v životě to tak není...kéž by bylo...

25.01.2008 08:25:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí