..

..

Anotace: snad o odvaze..?

chtěla bych sdělit
co cítím
mám strach
to je to,
co se děje
chci změnit
svůj život
i tvůj
ale bojím se
že to nebude
jako dřív
bojím se
že tě víc neuvidím
že tvůj smích
už neuslyším
říct ti to do očí
vědět odpoveď
hledám v sobě
ty pravý slova
překonávám sama sebe
ale čím jsem blíž
tím mám stále silnější pocit
že tohle asi
nedokážu..
Autor frida, 24.01.2008
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí