Probuzení

Probuzení

Anotace: ...

Copak se venku děje
jaký divný zvuk tam zní?
Dělníka utahaného trápí
co po noční směně spí.

Parta lidí parkem kráčí
nástroje nesou hlučné.
Před očima jim pluje
vidina odměny tučné.

Porostem zelení zarostlým
ostré struny a čepele sviští.
Jeho délku na minimum krátí
motory v obrátkách piští.

Oči spánkem slepené
pohled můj marně prosí.
Ať jdou chvilku pryč
tu trávu jinde kosí.

To nemáte lepší místo
kde práce vaše chybí?
V hlasech slyším truc:
,,Nám se ten plac líbí“

Proč zrovna tady
klidné spaní mi ničí?
Jen se krutě zasmějí
a jeden prst vztyčí...
Autor Modrý Adept, 22.06.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí