Drobná úvaha o existenci snů

Drobná úvaha o existenci snů

Anotace: Věnováno všem deštníkům, parníkům, hvězdám, bouřím i lístkům čaje...

Nad mořem nicotnosti
ztrácí se kouř z parníků,
které ztratily smysl života

Mizí mezi mraky,
snad jako věčné memento vyslané k uším hvězd,
snad jako pozvánka do galerie grotesky našich životů

Krásná dáma s naprasklým deštníkem
Postaví se čelem bouři
Jen pro ten pocit, že něco na světě má smysl
Je to bláznivé?

V procentech bláhovosti,
objevujících se každou čtvrthodinu na tabulích zdejší burzy,
ztrácí se cena lásky

Cena zelených lístků čaje
dovezených z pradávného orientu,
dřív než přišlo moře a vše vydražilo

Asi je to tak správně
Je to koneckonců naše jediná záruka,
že sny skutečně existují...
Autor Lisa.Ginmi, 25.01.2008
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: Danah, LisSe, Demony, Walentine
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D :D pravda pravdoucí

01.02.2008 21:15:00 | Walentine

Víš, mezi námi je ještě jeden rozdíl - já píšu sračky, které mě naplňují a něco mi dávají (myslím něco jiného než žaludeční vředy :-)) ;-)

31.01.2008 16:24:00 | Lisa.Ginmi

a ty jsi kvalitní hm neřek bych píši líp než ty proto že ty píšeš sračky

31.01.2008 15:58:00 | Arcangelo

Má to krásnou atmosféru.já ji tam vidím přesně takovou, jakou jí vidět chci:))-

29.01.2008 16:10:00 | neurobeat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí