Bohužel pravda

Bohužel pravda

Anotace: ...a nebo to klidně může být také bohužel lež...

Vzal jsem do dlaně život svůj,
veškeré potěšení, utrpení, nešťastné lásky,
hrál jsem si se slovy,
ale vše bylo stále stejné.

...tak vzal jsem do dlaně život přítelčin,
milenky, kamarádky a teprve pak,
začal jsem si skutečně se životem hrát,
užívat jeho tajemství, jiná místa,
kam vstup je jinak nepovolen...

Každý den na lůžku mít tan nějakou jinou,
srdce nebolí, duše nic nepostrádá...

Věř te toto není normární život co tak dlouho žijem...

A to co říkám, je bohužel pravda..
Autor Láďa, 25.01.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Kanzy, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí