-pocit-

-pocit-

Anotace: ..

Jako srdce z ledu
rozpadající se v ledovou tříšť
Ten pocit,
jen chtít být /s/ někým.
Nebýt navždy sám.
Bereš do ruky nůž
ostřím přejíždíš po holé kůži
Je tak chladné,
hladí tě namísto jemných dlaní
Je to příjemný, nejsi tak úplně sám.
Ten pocit je tu s tebou.
Stále.. zůstává..
Autor frida, 25.01.2008
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí