Chce se mi blít!

Chce se mi blít!

Anotace: Poznal jsem, že mezi námi jsou stále tací, kteří žijí pouze pro stranu, sypou si do kapes a s radostí hlásají, že na konci života vše odkáží KSČM. FUJ! Zůstává mi rozum stát ... co na to říkate?

Dělá se mi špatně,
mráz po těle mi běhá.

Dělá se mi mdlo,
když vzpomenu na minulá léta.

Asi budu zvracet,
ta doba už se nesmí vracet!

Vidím samý sliz,
bez citu a vzdělání.

Jen naše svobodná mysl,
rozum a víra zahání,

obludy a stvůry,
bezpáteřní kreatury.

Chce se mi blít!
Však do dvaceti let,
budete v zemi hnít.
Já vím, že přijde ten čas!

Já vím, že přijde ten čas!
A společnost se uzdraví
Zmizí z ulic zas,
ty vrazi, zrádci a tyrani!

Navždy!

Už nebudeme nikdy rýt držkou v zemi,
Díky Karle Kryle, že jsi stále námi!
Autor Charlie Mero, 25.01.2008
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí