Jen tak si píšu...

Jen tak si píšu...

Anotace: ...

V jedné kapse Něco,
v druhé nic.

V hlavě o kolečko víc.

Chodí blázen po patě
a jen tak si píská.

Když si jen tak zamane,
její srdce získá.

***********************

Byl tak dospělý
jako šediny va vlasech, ze kterých vyrostla.
Dívka se stala ženou.
A když na smrtelný posteli dělil majetek,
na polštáři místo slz čpěla černá barva. Na ty vlasy.

Slunce tenkrát zapomnělo vyjít.

.......................................................

Milovala když si spolu jen tak vyjeli.
Střídali se o pozici řidiče, stejně jako o polohy
z Kámasútry.
Stopařky dychtivě postávali u silnic,
řidič míjel je s povšimnutím.

Ruka zapomněla se v záhybech tolik citlivé kůže.

.......................................................

Nikdy neuměl být sám.
Dveře čtvrté cenové skupiny vítaly jeho myšlenky,
mohly být sebe víc beze smyslu,
vždy je uměl prodat hluboko pod cenou.

Byl to nesmírně bohatý člověk.

***********************

V jedné kapse Něco,
v druhé nic.

V hlavě o kolečko víc.

Chodí blázen po patě
a jen tak si píská.

Když si jen tak zamane,
její srdce získá.

***
Autor Koprtinka, 25.01.2008
Přečteno 285x
Tipy 14
Poslední tipující: callowsick, Taog, pavlis, colorka, JardaCH, vapiti, Štěpina G
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...panečku...

07.02.2008 21:15:00 | callowsick

Hezky si píšeš, hezky... ;)

30.01.2008 18:02:00 | colorka

... bať ... bať ...

29.01.2008 10:28:00 | JardaCH

škoda každého slova navíc ... je nádherná ...

29.01.2008 00:50:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí