Otázky sobě

Otázky sobě

Anotace: Často se ptáme a hledáme odpověď, ale co když sami ji neznáme a pro odpověď se bojíme jít nebo nenadešel její čas??..

Jsem dobrý člověk nebo zlý?
Vím, že černé ve mě také je,
ale dobré se také neskryje
však, to přec mí přátelé zví.

Přátelé na rukou nosil
bych s radostí a rád!
Poníženě je o pomoc prosil
a věděl, že mi budou pomáhat.

Co je mým smyslem
žití? Touhy a sny křehké jsou
jak květy na prameni vyschlém,
které mě svou vůní zvou.

Jak vím, že mě miluješ?
Sny a touhy, které dechem zbořím
v pohledech, kterými slubuješ.
Mám strach- ale jednou, jednou- věřím!!
Autor Prousan77, 25.01.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí