byl to sen ????

byl to sen ????

Anotace: krásný sen nebo skutečnost ????

Sbírka: Co skrýváš za víčky??

dnem znavený brouzdám se loukou
těžká mám víčka a vyprahlá ústa
hledám tvé znamení ukryté touhou
s tebou ta louka nebyla pustá

nohy mi těžknou a padají víčka
jahody na rtech zas cítím svých
dvě ruce milé a láska mě hýčká
krásně se dívá do očí tvých....

ret ke rtu tisknu,rád tě líbám
v prstech propouštím tvé vlasy
krásnou chvilku s tebou mívám,
co je v tobě něžné krásy...

houkla sova, měsíc rosou kropí
má ruka trs trávy svírá
láska si ze mě žerty tropí
a co,na louce se neusíná !!!!

ale tvá vůně mám ji každý den
rty cítí polibky,tělo se chvěje
to přece nemohl být sen,
jen měsíc se mi směje...
Autor oli, 22.06.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné sny.

13.09.2005 10:00:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí