Kontrola

Kontrola

Anotace: Můj život je pokoj slz, strachu a nenávisti.

Na místě temnoty jsem se narodil, abych žil sám.
Dostal jsem jednu velkou tužbu. Jeden den dostat korunu světa.
Nikdo mi nemohl pomoct. Nechte mě být tím, čím sem.
Nechte mě být sám. Jen mi dejte znamení. Ovládnout můj rozum a nechat mě stát slepého.
Přání nejsou hodna krále.

Můj život je pokoj slz, strachu a nenávisti.
Získat korunu je možná můj osud.

Všichni, které potkám cítí nenávist a bolest.
Oko za oko, zub za zub. Respekt je potřeba.
Pasovaný na Pána Smutku, zlé síly spojte se!
Můj život je noční můra.

„Příteli ty sice hledáš směr,
ale jen předstíráš svou zlost. Tady a teď“

Poslouchali ste někdy, co jsem vám říkal? Tak proč mi neodpovíte?
Četli ste někdy, co jsem vám psal? Nebo jen otvíráte obalky?
Pocit vaší nevědomosti mě posílá stále níž.
Autor Breg, 25.01.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí