Tesám a maluji

Tesám a maluji

Anotace: .......

Tesám jak sochař
sousoší kamenná,
ta slova časem neměnná
jež ulpívají na dívčích rtech
a za noci kradu je svými.

Maluji jak malíř
na plátna žlutá,
slova veselá i smutná
jež láska píše na dívčí ňadra,
pak potají sbírám je do dlaní svých.
Autor Jindřich Mokroš, 26.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kráně lehoučká a něžná básenka ... tak akoráte na krásně usínání ...

26.01.2008 00:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí