VOŇAVÁ LEŽ

VOŇAVÁ LEŽ

Anotace: pravdivý pohled na lež?

Neupadne v zapomnění
Lží to totiž všude voní

Pokud bude sloužit pamět
Rozhodně nezapomenu
Bude chtít vrátit na zpět?
Za to jí přece nenapomenu

Za každou lež se platí
Začínaje penězi
Končej hrdostí
Padnou na zem...sťatí
Lež je opět mezi vítězi
Přijmeme jí s milostí

Vyslovte svou lež
Náležitě se vám odmění
Vaše svědomí je ted obrovská věž
Která je vidět i při setmění

Tu věž uvidíte pořád
Pálí jako plynový hořák

Všude bude s vámi
Provází i počestné dámy
Chrání?
Ne, obtěžuje
Pálí?
Ano, každý si občas postěžuje

V přesvědčení vlastní pravdy
Lžeme sami sobě
Najdeme si svoje doupě
Se lží bude spoustu srandy...
Autor PoeziGirl, 26.01.2008
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: Pájina, excited, Bíša, kavec, Ishtar, Traci
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nemusíme pak vzpomínat na to.. co jsme komu vlastně řekli...

moc zajímavé dílko..

27.01.2008 11:41:00 | excited

Kdo si prosazuje lež, musí mít dobrou paměť. Proto
pravdu mluvme, vyplatí nám se...

26.01.2008 18:57:00 | Bíša

Po dlouhé době jsem se k Tobě zase mrkl a co nevidím..jestli to takhle půjde dál, budu se tu mezi všemi talentovanými a dobrými stydět:oD

26.01.2008 11:12:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí