Ples neples

Ples neples

Anotace: ...

Na plese, škvírou ve dveřích,
pozoruji zhrzenou princeznu večera,
v krásných šatech.

Sedí sama na chodbě,
ledový radiátor není právě příjemný.

Tečou jí slzy
a ničí tak dokonalý make up.

Co se jí stalo?
Zůstává otázkou.

Mám chuť vstát
a jít ji jen tak obejmout.
Snad znak lidskosti.

Pak k ní přijde mladý suveréně vyhlížející muž.
Její tvář se promění.

Objeví se úsměv.
Nedbale si hraje s pramínky vlasů,
snad aby ho zaujala.

Jak dopadne dnešní noc?
Autor jitro, 26.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., její alter ego, Danah, kryndy, Ishtar, jesterka, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, a jaký to mělo tedy finish? :o) Básenka povedená.

05.02.2008 16:39:00 | NikitaNikaT.

Takový soukromý plesík. Život je z velké části přetvářka.

26.01.2008 14:45:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí