Anketa

Anketa

Anotace: statistika

Mikrofon k ústům vražený
redaktor na něco se zeptá.
,,Vzorek” z lidu vybraný
odpovědi do éteru koktá.

Jak se mu co líbí
kam a s kým chodí.
Co rád jí, na čem spí,
vše se statistice hodí.

Všechno je prý v pohodě
nikomu nic neschází.
Pocit pohody a štěstí
životem nás provází.

Co kdo dvakrát má
papírově jiným vrací.
Data počítače zhltnou
jen člověk se ztrácí.

Kolonka pro city tady chybí
není kam tento odkaz dát.
Kdo průměr nám spočítá
vyřčených slov ,,mám Tě rád.”

Nad sto otázek podaných
jedna chytrá věta bývá.
Možnost lehce uhnout
každému z nás dává:

,,Heleďte člověče
nechte mě být.
Nic vám neřeknu
já nechci problémy mít...”
Autor Modrý Adept, 23.06.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí