Poslední rána

Poslední rána

Anotace: .......

Je to jak rána do srdce,
která mě teď bodá.

Je to jak rána do srdce,
která se nedá zastavit.

A jen vítr mě ze dna zvedá.

Ztratila jsem důvěru.
A to, že jsem doufala?
Už nedoufám.

Nemyslím.
Nechci myslet.
Nechci nic.
Proč jsem chtěla víc.

Doufala jsem v Tebe.
Tebe mi vzal TVŮJ ŽIVOT...
Autor Asunta, 23.06.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí