Za oknem autobusu

Za oknem autobusu

Anotace: .....

Nastoupím..
pozdravím....řidič mě lístek podal a svůj úsměv k tomu přidal,
usadím se,otočím hlavu ..a vidím.
Klasy pšeničné se rosou třpytí,
jemné fousky žita mě na dálku hladí,
barvy řepky mě sluníčkově hřejí...
a tam ,tam se vlčí mák červená
a já...já maková panenka najednou byla,
sukénku nadýchanou,
ve vlasech kytičku s heřmánku zapletenou...voní,
letně....bezstarostně.
To modré tam,jak kousek vystřižený z nebe,
co to je?Vikev..snad,možná.
Vlastně na tom ani nezáleží,
oči zavírám a pomyslnou kytici ze všech barev nasbírám,
do vázy rozložím a na stůl postavím
a přivoním...a sním...
O čem? Nepovím...
Autor Jarika, 23.06.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí