Trpké chvíle

Trpké chvíle

Anotace: Jak se rozhodnout?

Trpké jsou ty chvíle
Kdy pocity se neustále rychle střídají
Ty nepříjemné s těmi příjemnými
Na rozpacích jsi
Jak rozhodnout se máš

Chtěl bys do toho jít
Však odmítnutí toho se bojíš
Jak kříže čert
Ta nejistota však horší je
Jak nepříjemná jistota

To mi tedy věř
Autor WWW, 23.06.2005
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí