Rady

Rady

Anotace: O dívce, jež bere matčinu radu nadarmo...

Věty jí říkal,
při tom ji svlíkal
a ona křičela uvnitř svý duše.

Miláčku, neboj
zůstanu s tebou.
Budeme spolu pěstovat lásku.

On ji tak chtěl,
chtěl ji tak moc
a ona stále volala o pomoc.

Rudý rty křičely
tou temnou nocí
chudinka dívenka -
- strašný to pocit.

Nikdo ji neslyšel,
nikdo jí nepomoh.
Je v tom teď sama
ta hloupá nána.

Neměla chodit ,
sama a po tmě,
maminka říkala:
poslouchej mě!

Matčiny řeči,
nadarmo brala
a samy vidíte
jak špatně dopadla.

A proto vždycky
rady si važte,
doba je rychlá,
nebezpečnost roste.
Autor Black rose, 26.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snaha by tu byla, téma varovné a nynější, ale nevychází ti rytmus a v tomto případě to vyzní dost rušivě... ale piš a zkoušej dál.

08.03.2008 17:52:00 | Lillian Bann

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí