Já vím

Já vím

Anotace: PÍSNIČKA...

Když po louce utíkám s motýly
Vzpomínám na místa, kam jsme chodili
Já a několik přátel

Když v obloze letící sokoli
Volají 'pomozte, kdokoli'
Chci pár zázračných světel

Když žena muži řekne 'ano'
Budí se vedle něj každé ráno
A vděčná za to je

Když člověk je zrazen, chce být sám
Bez obav, já to dobře znám
Smutek tu stále putuje

Já vím, já vím, mám být silná
já vím, já vím, i neomylná
já vím, já vím, nemysli na to
já vím, já vím, poslyš, zlato

Nesmím už podléhat představám
Ale svůj názor tu zastávám
Přede všemi človíčky

V samotě se každý utopí
A píše si linky na noty
nebo se učí básničky

Když slunce zapadá v dáli
Vzpomínám jak jsme se smáli
všem nesmyslným slovům

Na DVD jsme hleděli
Každý týden pouze v neděli
připomínám si to znovu hm..

Já vím, já vím, mám být silná
já vím, já vím, i neomylná
já vím, já vím, nemysli na to
já vím, já vím, poslyš, zlato

Já vím, já vím, mám být silná
já vím, já vím, i neomylná
já vím, já vím, nemysli na to
já vím, já vím, poslyš, zlato
Autor wigi.sama, 26.01.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím co nám chceš říct, asi máš pravdu s námi je kříž.

28.01.2008 15:59:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí