Samota

Samota

Anotace: tak trošku hádanka :)

Většina lidí o ní v dnešní době ví,
znají ji, zažili ji, ucítili…
Někomu dělá bolest, někomu zase dobře,
vůbec jim nevadí že jejich srdce to trochu odře.
Krvavé, bolestivé šrámy se, ale jednou zahojí,
ať už dříve, či později.
Avšak malá jizva tam přeci jen zůstane
a člověk se bojí, kdy ta chvíle opět nastane.
Kdy se bude chtít vrátit zpět
a on bude muset bolestí zatnout pěst.
Ale zase tak tajemná ona není,
známe ji i ve světlém provedení.
Někdy si o ni sami říkáme
a ona nám nijak neubližuje.
Spíš naopak, pomáhá nám, uklidňuje…
Autor Toxic Freesia, 26.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí