Ano nebo ne?

Ano nebo ne?

Anotace: jednoducha otazka ANO NEBO NE?

Cítíš ten hustý vzduch?
Tak cítíš ho nebo ne?
Snad prošel místností nějaký duch?
Tak viděl si ho nebo ne?
Slyšíš to ticho?
Tak slyšíš ho nebo ne?
Taky se ti tak svírá břicho?
Tak svírá se ti nebo ne?
Máš strach?
Tak máš nebo ne?
Myslíš,že z našeho vztahu
zbude jen prach?
Tak myslíš si to nebo ne?
Ano.Zbude po nás jen prach
a pávě teď a tady,
protože já si s tebou nevím rady!
Autor Janica, 23.06.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí