Nekonečno

Nekonečno

Anotace: Jedna archivní, vzpomínková, letní... Nepřestanu nikdy obdivovat, jak se v každém z nás ukrývá vnitřní svět plný pokladů.

Tam v dálce se táhne modré nekonečno,
očima uhnul jsi a řekl „drahá slečno..“
je konec letních dnů a nocí v obilí,
oba jsme v léčebně, snad láskou opilí
a první milování jak plátky kopretiny
teď zbyly ze vzpomínek jen dlouhé zimní stíny
a z lásky dvoje prošlapané boty
z nocí, vždy probdělých, slavíka prázdné noty,
pár pohledů, co poslal jsi mi z nebe
a prázdná duše, co postrádá teď Tebe..
Prstýnky svatební a odhozená vlečka
to nekonečno věčné- jen malá bílá tečka,
dvě prázdné oči a vyhořelá svíce,
co dát jsem měla, co měla jsem chtít více,
už nejsem tvá a ty můj taky nejsi
dvě zvadlé sedmikrásky, ponechané kdesi.
bez slz a bez zápasu,
bez tvého Sbohem,
zpátky z věčných časů,
ne až tak sama,
s Bohem.
Autor Dilla, 27.01.2008
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: maena, Badya, sh@rusk@, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí