Kde mám přátele??

Kde mám přátele??

Anotace: vlastně to ani není báseň..jenom takový jeden z mých mnoha záznamů napsaných v depce..

Když začínám psát tyto řádky, necítím se vesele.
Uvědomuji si totiž, že ztrácím své přátele.

V hlavě mi teď zní jenom jedna věta:
Proč odchází mi přátelé do celého světa?

Vlastně je mám všechny u sebe, ale přitom jsou strašně daleko.
A já přestávám to zvládat, už jsem z toho zase naměkko.

Kde jsou ty sliby, že budeme tu vždycky pro sebe?
Odpovědi hledám, když dívám se do nebe.

Pomocnou ruku marně hledám,
vždy když pomalu se ze země zvedám.

Chci zase žít šťastně a hlavně vesele.
Tak kde mám sakra všechny své přátele??
Autor BarborkaM., 27.01.2008
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, kopr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí