Společnost...

Společnost...

Anotace: dílo, napsané z nudy...

Dvě osoby v temné noci,
Ohromná je jejich záře,
Jsou schované pod kapucí,
Jež halí jim tváře.

Potok slz, a kupa smíchu,
Kráčejí spolu nocí dál,
Neskrývají v sobě pýchu,
Kdo by se jich proto bál.

Pod pláštěm se skrývá tělo,
Pod kapucí krásné oči,
Tělo, co kdysi život mělo,
Oči, co hráli si s mocí,

Odsouzeny věčně bloudit,
Dělají sobě společnost,
S neschopností druhé soudit,
Opustili všechnu ctnost.
Autor Monte Carlo, 27.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Ariella13
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to že to bylo napsané z nudy, tak je to hodně zajímavý!

27.01.2008 18:22:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí