Kapka života

Kapka života

Anotace: ..ta poslední..?první?!

Den, nebo noc-už jedno je.
Jen bíly strop, jak zimní polé.
Do nekonečna...Co mi je?
ležet bez hnutí hodně bolí.
Skličujicí to pocít vidět strách
A cítit jeho nebezpečnou vůní.
Kdýž vmísto starých knížek zbýl jen prach,
Když víš, jak tvoje srdce stúně..
Kapku po kapce proudí do krvé
Život, a nebo jen jeho iluze?
Čas neběží, už ne, jen tiše jdé.
Už nevím kám, jde přesvědčivou chůzí.
Po kapce do mě tiše stékal klíd
Ja vím, lepší je občas zavřít očí.
Je to zlý sen? A mám ho vůbec mít?
Nebo snád tento večer se už skončíl?..
Autor Alisa 16, 27.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: Roger, Petbab, Demony, jaňa, estrellita, Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajamavá , líbila se mi , zaujala..

02.03.2008 22:03:00 | Roger

Rusko...hmmm - to jsou mi noviny...básnička je pěkná, jen -í mají být krátká, ale to je vlastně jedno.
Já chodím do hudebky v Českých Budějovicích a mám výbornou paní profesorku bývalou Rusku, Dinaru. To se toho sešlo, viď?

Ahoj. Piš dál

27.01.2008 19:05:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí