Čas mezi námi

Čas mezi námi

Anotace: "Nikdy nemůžeš vstoupit do stejné řeky, stejně, jako nejde zastavit čas. Už ve chvíli, kdy jsi do řeky vstoupil, stojíš vlastně v nové vodě. Voda, co uplynula, už se zpět nevrátí a teče stále dál..." (napsána 26.1.2008)

Umět tak vrátit čas
vzít zpět vše co se stalo
proč jsem jen neskončila včas
kolik času by to vlastně dalo?

Je nemilosrdný, krájí celý život náš
jak ďábel s andělem v těle
před ním se neschováš...
i když občas ti to jde skvěle.

Vzít zpět všechny slzy i všechen marný smích
prý se to nemá, vždyť já vím
kdyby bylo jen tak, jak lidé chtějí
třeba by nikdy nebyl sníh.

Prý všechno má svůj důvod
ale co dobrého přinesl ten můj hloupý čin?
Jen jedna věta, kde byl její původ
proč nechtěla jsem ti ji říct do očí.

Jen vrátit čas...zase o půl roku zpět
zase se moci smát a dívat se do očí všem
jenže nejde to, dál se točí svět
a čas se nedá ukrojit nožem.

Jak vrátit chyby, co staly se
jak odstranit propast mezi námi
jak spálit mosty, být spolu zase
můžem jen jít dál, a zůstanou rány.

Co teď říct? Řekl jsi mrzí mě to, ale mě taky
prý to chce jen čas...a co s ním?
Ať uděláš cokoliv, už se to nevrátí zpátky
stejně jako písek, který máš v rukou svých.

Jen vrátit čas a moci se podívat do očí všem
nebo je zavřít a nevidět,
jak si všichni navzájem lžem...
Autor mauvais-ange, 27.01.2008
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Azazen, Zweiblumen, kavec, akneliam, anaH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, většinou to tak je...

27.01.2008 23:10:00 | mauvais-ange

ach ten čas...ale hojí taky rány a vyhlazuje na duši šrámy...

27.01.2008 20:17:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí