Panenka hadrová

Panenka hadrová

Anotace: ....

Krásná,s tváří anděla,
ale bohužel,
v hlavě nikdy nic neměla.

Tahle holka má dvě tváře.
V jedné sebevědomá,
plná radostné záře.
Však v té častější chudák......
PANENKA HADROVÁ.

Ve spárech světa,
tahle tvář je,
je zmatená a dětská.
Lítá z ruky do ruky,
z koutu do kouta.
PANENKA HADROVÁ.

Dělá co kdo chce,
jak kdo za nitky tahá.
Asi je to její osud
a tím osudem je být.........
.......PANENKA HADROVÁ
Autor amatér, 27.01.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí