Chci ti jen říct...že...

Chci ti jen říct...že...

Anotace: Tě neskutečně miluju...a vím, že to stojí za to....

Jsi pro mě vším,
co jen představit si umíš.
Jsi jen můj a já vím,
že mně nikdy neopustíš.
Věřím ti a přísahám,
že to tajemství patří jen nám.
Autor BlackPearl, 27.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí