Nemám názvy

Nemám názvy

Anotace: škoda slov

Ve jménu lásky bojujeme
Ve jménu lásky věříme
Ve jménu lásky sníme
Ve jménu lásky se vznášíme
A přesto lítat neumíme

Láááááska
Láááááska
Láááááska
Láááááska

Jsou lásky na první pohled
Jsou lásky všeho druhu
Žijem na kouly,žijem v kruhu
Na Zemi stojíme
A lítáme

Když láska přijde
Nic nečekáš
Když se tě dotkne
Drogu polikáš
Když se na Tebe podívá
Srdce i celej Svět se usmívá

Tuhle drogu si klidně vem
A křič
Lááásko tak jdem

Dotkni se jí
Neboj se
Ona tě nekousne
A když ano
Tak polibkem
A ve vteřině
Proletíš se celým Světem

Nechme lásku žít
Nenuťme jí mít
Když chceš můžeš o ní snít
Když chceš můžeš jí i mít
Ale nesmíš jí nutit

Ona přijde
Tomu věř
Přijde sama
Nečekaně
A ty se budeš....
Jistě,tvářit vylekaně

Když budeš chtít,zmůžeš vše
Tak věř,a všechno bude tvé

Jeden krok udělej
A nebud nesmělej
Polib jí,obejmi
A řekni
Lásko za všechno stojíš mi

Nikdy se nevzdávej
A když je ti ůzko
Život se má žít
Láska se má milovat
A hned je ti jasné
Že není o čem pochybovat

Život krutý je,jistě
Láska smutná je,jistě
Smrt,ta bolí,jistě
A řekni si sám sobě
Ty vole,já ten život nakopu do prdele

Odpuste mi ta slova sprostá
Ale ono jinak se to popsat nedá
Život se s námi taky nemazlí
Tak My taky ne
Autor Vox.Cordis, 27.01.2008
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí