Ani jedna z básní

Ani jedna z básní

Anotace: blablabla:D

Ani jedna z basní není o tobě
Tak nevím proč mě takto trestáš
Je o nějaké třetí, čtvrté, páté osobě
Holt je to teď stejné jako tenkrát

Ticho to ticho jak řve mi do uší
Ztlum ho prosím než mě ohluší
Ticho to ticho jak silně tluče na dveře
Na stole stydne pro dva večeře

Ani jedna z vět nebyla napsána pro tebe
Proč tedy tobě píšu verše prosebné…
Autor Honney, 27.01.2008
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí