Cestě

Cestě

Anotace: Světu 1...

Sbírka: Světu 1

Bylo poklidné ráno
a já vstal
to dnešní nějak divné se mi zdálo
aniž bych cokoli udělal

snad ze včerejška nevnímám
co říct to na rovinu,
že dnes ráno mám
příšernou kocovinu

Včera u velkého stolu
s nápisem "štamgasti"
utopil jsem v alkoholu
všechny své starosti

Omámený lihovinou
mátožně šel domů nocí
a není mojí vinou
snad utopil se i ten pocit

samoty...
Autor Honzeek22, 27.01.2008
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: duše v plamenech, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí