Úchylka

Úchylka

Anotace: být jako hloupá milenka...výplň v žiovtě někoho kdo už dávno není sám,ale jemu to nestačí chce dvě...

Doufáš taky?
NE!

Jenom já, doufám...
V TEBE.

Jsem naivní?
Když Tě mám, tělo mě zebe
a pocit mi říká proč si tak
hloupá.

Teď na chvilku všechno mu dej,
jsi člověk, který dělá výplň.
Máš snad úchylku?

Chci Tě pořád.
Chci Tě i na chvilku.
Jsem asi pitomá a každopádně
mám úchylku NA TEBE..
Autor Asunta, 23.06.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí