Za pár dní se vrátím

Za pár dní se vrátím

Anotace: "K"

Půl šesté ráno, a já odjíždím,
s bolavým srdcem v dál se dám.
Naposled směrem Tvým dneškem pohlížím,
a pak, nadějím posledních se vzdám.

Marně Tě budu vyhlížen na stání,
marně Tě budu v davu hledat.
Mě budí černá tma, tebe svítání,
a teď? Zas čas začít konat.

Na pár dní bez Tebe, opět a zase,
v zajetí myšlenek, každá sám být.
V nekrytém území uhýbám plaše,
a zoufale přeji si, tvým směrem odejít.

Vím, přijde zas den, až se vrátím.
Čtyři dny, přece není zas až tak moc.
Však i tak, v smutku nadál se utápím,
když náručí tišivou se stává noc.

Za pár dní vrátím se, pro tvůj smích,
za pár dní vrátím se, jenom pro Tebe.
A navzdory, v samotě všech těch dnů samotných,
budem tu navzájem, jen opět pro sebe ..

Ty a já ..
Autor Analisieren, 28.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: cevert, M.V.Jung., vapiti, d---, excited, Bíša, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, dlouhé čekání a o to větší očekávání = odměna 1*

01.02.2008 09:47:00 | cevert

Téma Láska - vyznání, případně jen Láska, každopádně určitě ne nezařazené. Tak to působí a takové to je, proč se toho bát? :-). Ty lidské touhy, ach.

29.01.2008 13:23:00 | M.V.Jung.

... a tak to má být ... zákony přírody a lidských pudů ... hlavně ať Ti dopadne dobře tento týden ... :-) držím palce ...

29.01.2008 00:47:00 | vapiti

víkend přijde brzy :-*

28.01.2008 15:31:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí