Peklu zkoušek

Peklu zkoušek

Záškuby zoufalců
na entou agónie
pochyby Troufalců
profesor Agonie
nehledej důvod žít

a uč se! uč!

pro pí er na druhou
pro vědy přírodní
nespěchej za duhou
na vše se vybodni

a uč se! uč!
povídá profesor
UČ SE!! UČ!!!

zase ten starej chór
ve stádě blbů stůj
na mě - modlu - hleď
ty nesmíš zůstat svůj
ty nejsi víc než snět
jež u mě propadá
ty nejsi víc než prach
co k botám mi dopadá
chci aby si měl strach
ohnul se, kořil se
jen mému předmětu
klaněl se, dvořil se

a učil se!! učil!

Záškuby zoufalců
na entou agónie
rouhání Troufalců
trestem je Agonie
nehledej důvod žít

a uč se! uč!
Autor Honzeek22, 28.01.2008
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Lenni, sht1, jaňa, excited, Psavec, Michal Kvido
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šok, no toto velmi dobře znám....asi je to tak na všech školách... ale už mě to vážně se*e!!!

04.02.2008 15:26:00 | jaňa

Perfektní.. a naprosto reálný pohled na naše profesory..tedy ne všechny.. ale většinu..

28.01.2008 13:18:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí