Na výstave módy...

Na výstave módy...

Anotace: V rámci dnešnej módy,chcem nosiť len body...

Bol som na výstave módy
Hrala dobrá muzika
Špica vraj pre oči hody
Len význam mi uniká

Čo iné mi ostáva
Snáď nikto ma nenachytá
nenápadná postava
Prím tu hrá vraj charita...

...a ešte je opitá...
Autor džemo, 28.01.2008
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: maena, Zamilovaná do nezamilované doby, dva, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí