Za čarou

Za čarou

Anotace: Blázen, kdo řeší problémy smrtí, kdo bojuje za své osamocené hnutí.

Myslíš, že nemáš k životu a světu dluh?
Že si můžeš jen tak skočit a zem krví smočit?
Blázen, kdo řeší problémy smrtí,
kdo bojuje za své osamocené hnutí.
Raději řekni druhým tvé vnitřní pnutí.
Dýchej a vnímej tu krásu
vycházející z životního hlasu.
Dostal jsi ten dar žít,
tudíž tady s námi být.
Smíš se smát a být šťastný,
ber tedy život krásný a ne matný.
Autor Dreamer, 28.01.2008
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem chirurgem vlastní duše.
Naučeným řezem dávám ji vale
skalpelem ve vaně.
Chvilka bolesti smíchaná s rudou radostí.
U nohou sedí anděl smrti
v smutném chichotu se šklebí:
"Vítám tě hloupá duše."
Štítivě bere to prázdné nic do dlaně
a navléká na šňůrku
stejně úspěšných chirurgů

28.01.2008 12:56:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí