Mým přátelům

Mým přátelům

Anotace: Pro přátele z chatu

Namodralé světlo osvětluje tvář
a v tichém pokoji,
jen zvuk klávesnice ozývá se zas.
Nevidím nikoho
a přece dobře vím,
že tam někde opodál ,či daleko,
je právě někdo z vás.
Vy všichni, mí přátelé,
přijměte z ruky mé krásný z růže květ,
za vaše přátelství ,
co zkášlilo můj svět.
Možná vás v životě snad ani nepotkám,
ale vím s jistotou,
že vás tam někde mám...
Autor Solledat, 28.01.2008
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

modré přátelství

29.01.2008 08:38:00 | vodnař

nádherné... a pro mě pochopitelné...

Znáš tolik nicků, možná jejich jména
Můžeš se s nimi kdykoliv rozejít.
Pořád je to ale jen jedna scéna.
Musíš volit - vstoupit či odejít?

29.01.2008 00:35:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí