Naděje

Naděje

Anotace: Jedna z básniček, kterou jsem domyslela postupně:-)

Už je skoro noc
a všichni jdou spát,
já jen sedím a přemítám,
proč mě nikdo nemá rád...

Od té doby, co dveře zavřel jsi,
nenapsal a nechal mě čekat,
marně se snažím zapomenout na časy,
kdy bylo nám spolu tak mile,
ted už můžu jen doufat,
že se vrátí štastné chvíle,
co neskutečně rychle utekly...
Autor Tuttinka, 28.01.2008
Přečteno 519x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí