Udus se... moderní dobo

Udus se... moderní dobo

Anotace: trošku jiná

Naděje a víra?
Ta přeci nikdy neumírá!

Tak proč tolik lidí
se životem skoncuje,
aniž lepší časy vidí,
aniž si je slibuje...?

Jak to, že jeden jich má plno,
druhý ani kapičku?
Takových lidí je všude plno,
co slzy maj na krajíčku.

Dusíme se vnějším světem,
uspěchanou dobou.
Důvod pro to je jen jeden:
kdo zvládá dýchat pod vodou?
Autor Tuttinka, 28.01.2008
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Já Esther Ruth, Maro Deives, blue, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připadá mi, jakobychom místo pomoci ty lapající ještě dál talčili pod hladinu...

05.02.2008 10:01:00 | Já Esther Ruth

vzduch potřebujeme... je všude.. a stejně lapáme po dechu.

28.01.2008 14:19:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí