Nemohu vidět umírat květinu

Nemohu vidět umírat květinu

Máme výročí. Květiny?
Vím, že je máš ráda.
Bylo by romantické obdarovávat tě dennodenně růžemi.
Poetické trhat ti luční kvítí.
Však…
Nemohu vidět umírat květinu!
Přála sis květiny. Umělé se nehodí.
Snad (předem) sušené na „věčnou“ památku.
Či za okno.
Letničky? Raději trvalky.
Letních lásek už bylo dost…suchých květů – (bejvalky)
Jen ať se stará…& nenechá uschnout –
Autor Andrea Vatulíková, 28.01.2008
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Lukáš Rymeš, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí