Žárlivost

Žárlivost

Anotace: když člověk žárlí,je to hrůza

Dnes není všechno jak má být,
proč žárlivost musí mi v uších znít.
Vím provedla jsem něco špatného,
teď bůh mě za to trestá.
Ukažte mi člověka svatého,
vždyť nejsem jedna ze sta.
Mé oči žárlivé vidí věci
jinak jak doopravdy jsou,
jak pomoct si mám přeci,
myšlenky mé mi zešednou.
Má představivost je velká,
v uších jako by mi znělo,
buď na pozoru holka,
plakat v tu chvíli by se chtělo.
Cítím velký třas v rukách,
prožívám strašná muka.
Ten kdo to nezná neuvěří,
ve všem hledám příčinu,
každou si pohledem měřím,
hledám malou skulinu.
nemá to co dělat s důvěrou.
ale se sebeúctou mou.
Jak musím někdy ovládat se,
překonat to dá mi hodně práce.
Jestli to někdy překonám,
času na to málo mám.
Kazí mi lásku ta jedna žárlivost,
kdy to skončí,kdy bude mít dost.
Chci žít život pro radost
a ne mít pořád zlost.
Nad sebou a druhé jen,
že zkazila jsem druhým hezký den.
Autor mikyša, 28.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: veronicie, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň, moc se mi líbí.

18.09.2008 16:59:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí