Černá duše

Černá duše

Anotace: Snad prosba, snad jen nápad...

Se slastným povzdechem usínáš
Mou černou duši proklínáš
Co stalo se s tou, co jsi znal
Její duše ztratila se v dál

Smutné oči přísahají
Svíce ve tmě zhasínají
Ponechána sama v temnotě
Opuštěná, zanechána samotě

Co jsem Ti provedla, pane
Snad nic, snad to, co lidi mně samé
Nechali mne opuštěnou
Černou duši pokřivenou

Opuštěnost, samota, strach můj trest
Už prošla jsem tolik, tolik cest
Nebaví mne tahle pouť
Bohové, nechte mne usnout

Chci spát věčným spánkem
Věčnost by mi byla léčivým dárkem
Autor Santinan Black, 28.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Rikitan, xhil, Ceraa, Azazen, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásne napsané,
pocity v básni sepsané,
jsou z ní cítit.
Azazen

29.01.2008 14:56:00 | Azazen

Co to zase o samotě,
tohle kotě
řádky splétá,
snad šťastno bylo,
neplakalo,
vždyť ona měla ráda...?

28.01.2008 20:55:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí