Den

Den

Anotace: ...

Jako slunce začíná ráno svoji pouť,
i já musím nasednout a plout
mořem všedních dní
bez naděje na pochopení
Co přinese den?
ptát se můžu jen...
Jako pták chci lítat,
horský vzduch dýchat
Nebát se skočit,
i když vím, že tím může všechno skončit.
Jak ve vichru se zmítám,
o pomoc volám,
kdo mi ruku podá?
Chlad v srdci bodá...

Potom večer slunce v krvi umírá
a já přemýšlím, kde je ta míra...
...bolu...
...žalu...
...neštěstí...
Autor Edja, 28.01.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí