Pro wšechny:

Pro wšechny:

Anotace: Nemohla jsem pořád vymyslet nazev, ale kdyz jsem zahledla nazev basne: beznazvova tak jsem honem neco vymyslela...

Stále se jen ptáme,
na otázku: "proč".
Je mi tedy divné,
proč odpovedi váznou.
Páč každý kdo to uzná,
má jen duši prázdnou.
Je i není tenhle rým,
tou skvělou básní.
Spíš úvaha či splín,
moje duše hostí.
Proniká mnou
jako mráz...či ty,
a já .... ne,
už konec řečí.
Nudím už přespříliš,
tak zas jindy...pokud ještě..
bude se mi chtít a
nebudu se procházet
v kapkách deště...
Autor BlackPearl, 28.01.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Zayo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí