Krůček, jenž stojí za to vykročit

Krůček, jenž stojí za to vykročit

Anotace: Všem krásným láskám, těm nekonečným, nádherným, svedeným osudem v život společný...

Dnes položila jsem
k dlaním tvým
celý svůj svět.
Vždyť jsi tím prvním
krůčkem
jenž v záplavě všech cest,
stojí za to vykročit.

Dnes zvonečkem zazvoníš,
splníš mi můj dávný sen,
vložíš hvězdičky do dlaní,
posečkáš chvilinku,
až do chvíle,
kdy měsíc,
se slavnostně uklání.
A pak mě políbíš.

Snad také přejedeš
prstíky po tváři mé,
odlesk mých očí,
v očích tvých spočine,
až okouzlena smíchem hvězd,
oddám se tvým dlaním,
jenž ulehnou až se svítáním,
s ránem přesladkým.

A když probouzí mě šeptání,
ne jen hvězdy,
celý svět,
jen tak bez ptaní,
vložil jsi mi do dlaní,
jako tobě já...
Autor Sunny, 23.06.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sametová. Nemám co říct víc. (a pro tuto chvíli se s Tebou asi rozloučím, už mě bolí záda. Ale vrátím se večer, a nejpozději do neděle stihnu pročíst i Tvá ostatní díla. Pá, nejjasnější.)

18.11.2005 20:03:00 | MATT

Krásná... Taková světlo a lásku vyzařující :o)

10.10.2005 18:45:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí