Zpověď....

Zpověď....

Anotace: ... má malá melancholická... Promiňte.

Jak noční křídla netopýří
tak v myšlenkách mi slzy víří,
pro nenávist i světské hany
svou hlavou buším o varhany.
Seknout v půl své hadí chyby,
a umět číst si z dráhy Ryby,
a nebýt ve své duši host,
navždy pohřbít minulost.
Přes řeku pak přejít navždy,
přestat vaše touhy vraždit,
ruku podat zhrzenému
duši prodat jenom Jemu,
lásku v srdci navždy mít,
smět se o ni podělit.
Neupadnout v pouta zlosti,
vyhýbat se posedlosti
a chtít letět pořád výš,
nemít tělo na obtíž...
Autor Dilla, 28.01.2008
Přečteno 329x
Tipy 20
Poslední tipující: Charibeja, jára spots, Lota, Maro Deives, maena, WhiteSkull, adinka, Psavec, Bíša, dva, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké básničky:-)

30.01.2008 20:07:00 | maena

já...nemám slov...absolutně krásná... až moc.
až se skoro sama ptám, jestli mi ta zpověď taky nesedí...

28.01.2008 20:39:00 | Badya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí