Okamžik věčna

Okamžik věčna

Anotace: opravdu ze života, co stalo se ještě před mým narozením..

Opilé mléko cestu se záminkou přikrylo
Minuta krokem plynně domov blíží
Ticho před dvanáctou uklidnilo
Náhle nad hlavou život se ztíží

Studená duši z těla vymanila zem
Upřené oči okamžiku dílo zkázy vidí
Víla smrti v nevhodnou dobu přišla sem
Naše matky za nás v domovech se stydí

Před svítáním u kuchyńského stolu
Vteřina navždy domov vzdálila ode mne
Teď sám tam, kde sedávali jsme spolu
Zjišťuji, že špatné každého zastihne
Autor Breakthru, 28.01.2008
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, pejrak, Badya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to špatné snad,se v dobré obrátí a něčí ruka tě něžně obejme a pohladí-zajímavá báseň

04.02.2008 12:45:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí